Extra informatie

Tarieven

Mijn tarieven variëren en zijn afhankelijk van het probleem waarvoor je komt. Soms betaal je per sessie, soms betaal je per uur. Maar ik heb ook trajecten met een vaste prijs. Als je wilt weten waar je aan toe bent, klik op ‘stel je vraag’ en je hoort van mij welke mogelijkheden er voor jou zijn. Uiteraard is het dan aan jou om daar wel of niet op in te gaan.

Stel je vraag

Afzeggen van afspraken

Je kunt kosteloos annuleren tot 24 uur voor de afspraak. Bij annuleren binnen 24 uur voor de afspraak of bij een ‘no show’ op de afgesproken datum ben ik genoodzaakt om €75 annuleringskosten in rekening te brengen.

Beroepsvereniging, Geschilleninstantie, WKKGZ en WGBO

Beautiful Mind is aangesloten bij het Collectief Alternatieve Therapeuten. Collectief Alternatieve Therapeuten werkt bij geschillen samen met Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten en voldoet zodoende aan de WKKGZ en de WGBO. Sessies en trajecten bij Beautiful Mind vinden plaats op basis van de Collectief Alternatieve Therapeuten behandelovereenkomst 2024 en de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten morele beroepscode. Verder voldoet Beautiful Mind per 25 mei 2018 aan de wet AVG.

Socials