praktijk voor hypnotherapie en transformatie

Hypnotische maagband

hypnotische maagband

Afvallen met hypnose door de hypnotische maagband

Hier lees je alles over de wonderbaarlijke effectiviteit die de hypnotische maagband kan hebben waardoor je snel, eenvoudig en gemakkelijk kunt afvallen,  je streefgewicht kunt bereiken én kunt behouden.

Wanneer je inzicht hebt in hoe het onbewuste werkt, dan kun je daar op een slimme manier gebruik van maken, bijvoorbeeld bij gewichtsverlies. Jouw onbewuste is zeer ontvankelijk voor positieve suggesties, want zoals je wellicht op deze website al gelezen hebt, jouw onbewuste heeft het beste met je voor.

Voor het onbewuste maakt het niet uit of de suggestie makkelijk of moeilijk is of zelfs waar of niet waar is. Dus of het nu gaat om de suggestie dat spinnen eigenlijk heel grappige beestjes zijn of dat er een maagband geplaatst wordt rond het bovenste gedeelte van jouw maag, het is jouw onbewuste om het even.

Daarom mislukken diëten steeds

Kamp jij met overgewicht? Dan heb je ongetwijfeld al vele diëten gevolgd en waarschijnlijk ook zien mislukken. Want dat is wat diëten vaak doen, ze mislukken. Dat komt omdat het welslagen van een dieet, te maken heeft met wilskracht. Zonder wilskracht, lukt het nauwelijks om een gezond gewicht te bereiken en, nog belangrijker, te behouden.

Maar wat als er nu een manier is om gewicht te verliezen zónder dat er wilskracht nodig is. Waarbij het je als het ware overkomt. Dat de kilo’s er af kunnen vliegen zonder dat het je veel moeite kost? Die manier is er en heet: De Hypnotische Maagband.

Afvallen met hypnose door de Hypnotische Maagband

De Hypnotische Maagband is een geweldig en zeer effectief programma waarin aan jouw onbewuste de suggestie van een maagbandoperatie gegeven wordt. Er komt geen ziekenhuis of chirurg aan te pas, maar na de eerste sessie loop jij met een maagband de deur uit. Dat wil zeggen, de hypnotische variant van een chirurgisch geplaatste maagband.

Omdat het voor jouw onbewuste niet uitmaakt of iets echt is of niet, gaat jouw lichaam direct met deze nieuwe situatie aan de slag. Je hebt dus niet de nadelen van een chirurgische maagband, maar wel alle voordelen. En daarnaast pakken we ook de achterliggende reden van het overgewicht aan.

Ervaringen van cliënten

Een duidelijk verhaal, toch?

Maar hoe is het nu om zo’n Hypnotische Maagband te hebben?

Lekker in je vel zitten

Jij bent het waard

Ben je geïnteresseerd in deze snelle, veilige en gezonde manier van afvallen en zie je er enorm naar uit om jouw streefgewicht nu eindelijk te behalen en te behouden? Wil je weer vol liefde naar jezelf in de spiegel kunnen kijken? Wil je weten hoe het is om de signalen van ‘voldaan zijn’ weer te voelen om vervolgens te ervaren dat je dan ook stopt met eten?

Ik begeleid je graag op jouw reis naar jezelf. Naar degene die je daadwerkelijk bent. In al je prachtige schoonheid, verlost van de kilo’s die niet bij jou horen…

Wil je meer uitleg? Of ben je nieuwsgierig naar wat er voor jou mogelijk is?

Maak een afspraak voor een vrijblijvende, maar super waardevolle inzichtsessie.