over mij

Lien aan de Linge

beautiful mind

Doorbreekt patronen

Beautiful Mind is Lien aan de Linge. Hypnotherapeut. Mindset Coach. Positief mens. Creatieve omdenker en sinds enige jaren geïnteresseerd in de vraag:

Is geluk maakbaar?

Interessante vraag, toch? Want stel je voor dat het antwoord ‘ja’ is. Dat geluk maakbaar is… Dan betekent dat dus, dat ieder mens altijd geluk kan ervaren, als ie maar weet wat te doen.

maak een afspraak

Nooit meer slachtoffer zijn van een situatie maar juist de situatie de baas. En dus ging ik op zoek.

  • Wat doen mensen die gelukkig zijn?
  • Wat doen mensen die in hun kracht staan?
  • Wat doen mensen die zelfs in barre omstandigheden positief blijven?

Tijdens het zoeken naar antwoorden op bovenstaande vragen, kwam ik ‘heel toevallig’ met iemand te spreken die had gehoord over een hypnose-specialist die via hypnose mensen van hun (stevige) problemen afhielp.

Ondanks enige scepsis, want hypnose was in mijn hoofd vooral gekoppeld aan grote shows waar mensen op een podium dingen doen die ze zonder hypnose nooit zouden doen, meldde ik mij, gewoon uit interesse, aan voor ‘een avond met Edwin Selij’. Over die avond kan ik kort zijn:

Die avond heeft mijn leven veranderd

Tijdens deze avond vertelde Edwin over de werking van ons brein en over ons onbewuste, een allesbepalend, geniaal deel dat ieder mens in zich heeft maar waar maar weinigen zich van bewust zijn. Om dit verhaal nog eens kracht bij te zetten, hielp hij iemand binnen een half uur van zijn hevige hoogtevrees af. Ik was met stomheid geslagen… Was het écht mogelijk om problemen waar mensen al jaren mee rond lopen, ‘zo maar’ op te lossen? Zou het echt zó simpel kunnen zijn? En ja. Na vele uren studie, heel veel lezen, maar vooral na heel, heel, heel erg veel doen tijdens mijn opleiding tot hypnotherapeut, kan ik zeggen:

Het is écht zo simpel

De oplossing van een stevig probleem als een fobie, een angst, een trauma, een verlammende onzekerheid of een psychosomatische klacht is niet per definitie moeilijk en hoeft ook niet altijd jaren op zich te laten wachten.

Toegegeven, de eerste paar sessies die ik deed, was ik vaak net zo verbaasd over het behaalde resultaat als ‘de cliënt’. Ik merkte dat ik tijdens iedere sessie de techniek aan het uittesten was. Zou het ook nu weer werken? Inmiddels weet ik dat het werkt en ben ik de verbazing voorbij. Het werkt. Verwonderd ben ik nog altijd wel. Want magisch blijft het.

De toegang die hypnose mij geeft tot heel veel meer informatie over mijzelf, tot heel veel meer mogelijkheden om ‘problemen’ en uitdagingen het hoofd te bieden, heeft mijn leven enorm verrijkt.

En dát, dat gun ik jou ook.

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak voor een vrijblijvende, maar super waardevolle inzichtsessie.

ik wil een inzichtsessie

Een eerste afspraak is helemaal vrijblijvend. Je zit nergens aan vast.

Tijdens dit eerste inzicht-gesprek, leg ik mijn vinger op jouw zere plek, vertel ik je waarom je doet wat je doet en waarom je jouw probleem nog niet hebt kunnen oplossen.

Waardevol én krachtig. Zo krachtig zelfs, dat dit inzicht zeer geregeld al leidt tot een totaal nieuw perspectief op jouw probleem. Dit nieuwe perspectief is de fundering van jouw oplossing. Misschien, nu nog, moeilijk te geloven, maar toch écht waar.

Dus… maak jij een afspraak?

 

ik maak een afspraak