Wat anderen zeggen

Het verhaal van Jesse

De beste versie van mezelf heb ik gevonden

”Begin februari 2022 heb ik, naar aanleiding van positieve verhalen uit mijn omgeving, voor het eerst contact opgenomen met Lien.

De aanleiding om contact op te nemen met Lien kwam voort uit een aantal klachten (faalangst en laag zelfbeeld) waar ik in mijn dagelijks leven veel last van had en al bij verschillende coaches mee aan de slag was geweest. Helaas telkens zonder gewenst resultaat, hierdoor werd ik als het ware ‘het probleem’, ik had het omarmt – het was een stukje van mij.

Als vader van twee mooie dochters en in maart 2023 van 3 dochters moest het roer om. Na een fijne inzichtsessie heb ik toen besloten om Lien te betrekken in mijn reis die daarop volgde en te gaan voor het Beautiful Mind Plus traject (het basistraject+ 1 sessie paardencoaching)

Al snel werd duidelijk dat de klachten waar ik mee aankwam bij Lien niet de ‘echte’ klachten waren, maar er al op jongere leeftijd een stukje van mij buitenspel gezet was.

Tijdens de sessies voelde ik de positieve energie door de ruimte rondgaan, deze had ik al een tijd niet gevoeld. Dit kon ik weer voelen en ervaren doordat Lien en ik mijn eigen energie weer konden laten stromen.

Na elke sessie voelde ik me beter in mijn vel zitten en had ik het gevoel de hele wereld aan te kunnen. Lien heeft door middel van gesprek en duidelijke illustraties zoveel inzicht gegeven over mij maar misschien nog wel meer over de wereld waar wij in leven, en welke betekenis dat voor mij heeft.

Na 4 sessies mocht ik naar de paarden. Daar heb ik in heel veel mooie inzichten van de paarden mogen ontvangen. Deze pure dieren hebben het in zich je helemaal te ontleden, waardoor jouw energie op z’n puurst is en je blokkades eenvoudig kunt oplossen. Dieren zijn de sleutel tot onze basis wanneer we die zelf niet meer duidelijk voor ogen hebben.

Nu, een paar maanden later, heb ik het roer omgegooid; al mijn ‘zekerheden’ overboord gegooid. Vaste baan opgezegd en weer terug de schoolbanken in. Zonder faalangst en zonder slecht zelfbeeld, dit had ik me een jaar geleden niet voor kunnen stellen.

Lien is geweldig om mee te nemen om op zoek te gaan naar wie je echt bent. De beste versie van mij heb ik gevonden, dat gun ik iedereen.”