Wat anderen zeggen

Het verhaal van Marieke

Er kwam een kracht in me naar boven die zijn weerga niet kent

Ik kwam bij Lien i.v.m. angst problemen.

In het verleden heb ik een heftige ziekenhuiservaring meegemaakt, die zeer traumatisch en levensbedreigend was.

Tijdens de Corona kwam deze angst om ziek te worden als een boemerang terug. Ik wilde van die angst af en besloot een afspraak bij haar te maken voor een intake gesprek. Het was een heel fijn en laagdrempelig gesprek, waarbij ik me meteen op mijn gemak voelde bij haar. Lien schept een veilige omgeving en doet haar werk vanuit een liefdevolle missie om mensen te helpen, zonder je iets op te leggen. Je moet zelf de intrinsieke motivatie hebben om met je probleem aan de slag te gaan. Als je haar die commitment geeft, dan loodst ze je geweldig door het hele proces heen. Ze doet dit op een zeer betrokken en empathische wijze.

Tijdens haar sessies begint ze bij het begin, ze legt heel helder en duidelijk uit hoe dingen ontstaan en dat geeft je heel veel inzichten.

Gaandeweg het proces werd ik erg ziek. Ik moest de medische molen in en allerlei onderzoeken ondergaan, waarvan ik me in het verleden geen raad had geweten hoe ik dat zou moeten aanpakken zonder bang te zijn.

Door alle tips en inzichten die ik van Lien gekregen had, kon ik het aan en liet ik alles over me heen komen. Lien heeft me ongelofelijk goed gesteund tijdens dit traject en ze wist me op de juiste momenten en met de bemoedigende woorden die ik op dat moment nodig had, een hart onder de riem te steken.

Het is een ‘testcase’ waar je voor komt te staan, zei ze tegen me. Nu moet je doorpakken met je nieuwe mindset. En dat is wat ik heb gedaan. Er kwam een kracht in me naar boven die zijn weerga niet kent, en het ontroerde me tot in het diepste van mijn ziel.

Het was een moeilijke tijd, maar ondanks dat, ben ik zo dankbaar dat ik dit heb mogen ondergaan, om er uiteindelijk van te leren en er sterker uit te komen, mede dankzij Lien!