wat anderen zeggen

Het verhaal van Anja

Het lek is eindelijk boven

Ik wist al zeker een jaar van het bestaan van Lien en haar hypnotherapie. Een dierbare vriendin had me herhaaldelijk gezegd dat ze zeker wist dat het me veel zou gaan opleveren. Net zoals het bij haar had gedaan.

Twintig jaar geleden heb ik een zwaar ongeluk gehad en sindsdien kampte ik met een diversiteit aan klachten. Angsten, concentratieproblemen, overprikkeling, depressieve gevoelens, pijn.

Sinds die tijd heb ik gigantisch veel therapieën gehad. Dankzij  een heel aantal heb ik flinke stappen gemaakt.

Maar ja, het feit bleef dat ik steeds terugvallen en zware periodes bleef houden en alsmaar het gevoel had dat ik ‘het lek niet boven kreeg’. Het lek van: waarom lukt het me niet.

Uiteindelijk na de zoveelste zware periode heb ik de knoop doorgehakt en een afspraak gemaakt.

Lien is geweldig. Zij schept vanaf de eerste minuut vertrouwen door haar inzichten, haar taal, haar adviezen en haar zijn.

Inmiddels heb ik mijn 6 sessies achter de rug. En ik kan ronduit zeggen: Ik heb het lek boven!

Was het makkelijk? Zéker niet. Vooral in het begin kwam er chaos. En dat was nodig. Want nu weet ik waar die chaos vandaan komt en nu weet ik pas echt wat de bedoeling is en hoe (niet) te handelen.

Ik voel me lichter en lichter worden en mijn vertrouwen groeit met de dag.

Ik twijfel geen seconde meer aan mijn groei, aan mijn herstel, aan mijn proces en laat het allemaal gebeuren. De goede kant op.

Ik heb vol overtuiging vertrouwen in de toekomst. Wat die ook brengt. Het is goed. Het is al goed.