Wat anderen zeggen

Het verhaal van Rian

Ik ben klaar voor de grote veranderingen die in mijn leven gaan komen

Een muur die neergehaald moest worden, gevoel van vastzitten in je eigen gedachten, verwerken van teveel teleurstellingen, waardoor je vertrouwen te lang getest wordt en afsluiting van emoties met daaraan vast hangend ook van eigen liefde.

Veel buik- en darmproblemen waar niemand een oplossing voor had . Kortom; – en nu, wie dan ? –

Speurend naar oplossingen, bracht dit me op de site van Lien, “wat heb ik te verliezen”, zou zij dan iets voor mij kunnen betekenen ?

Twijfelend, maar mijn gevoel bleef mij die richting uitduwen om uiteindelijk toch een afspraak te maken. (zo blij mee !)

Onze eerste ontmoeting voelde al direct als een warme deken. De warme persoonlijkheid van Lien, één waar je je veilig voelt om te kunnen vertellen wat je echt raakt, waar je mee worstelt ! En vooral… wat snap ik niet aan mezelf?

Dan gaat de reis beginnen, iedere sessie was keer op keer iets waar ik naar uitkeek en een fijne belevenis, vol met informatie en handvaten maar vooral visuele inzichten.

Na de sessie had ik altijd wel een middag nodig om alles weer even een plekje te geven, vaak ook met emotionele uren of dagen alsof er weer een wegbrekend stukje werd opgeruimd. Hoe functioneert je lichaam, wat zijn de tekenen die je lichaam je geeft en het inzicht dat je goed bent zoals je bent ! “Oh echt” ? Dat besef heeft een grote omkeer gegeven in de afgelopen maanden.

Tijdens de sessie gaf me lichaam ook duidelijk aan dat er meer opgelost moest worden dan ik dacht en ook daarbij heeft Lien weer duidelijkheid gegeven met de bijhorende tools.

De komende maanden zullen grote veranderingen plaats gaan vinden in mijn leven waar ik inmiddels klaar voor ben en naar uit kijk !

In moeilijke dagen die komen gaan hebben ik inmiddels alle tools in handen om er doorheen te komen, daarna ga ik nog meer genieten van mijn binnen liefde die ik steeds meer ervaar ! Die ik koester en waar ik dus trots op moet zijn..

Kortom; dankbaar voor deze bijzondere reis… De bevestiging die ik in de laatste sessie kreeg van mijn mezelf en dankbaar voor wie ik ben en waar ik weer op kan vertrouwen dankzij Lien.

Daarnaast kan ik dit geluk weer doorgeven aan de mensen die mij lief zijn !

Dank je wel lieve Lien voor deze inzichten en bevestiging die ik eigenlijk gewoon miste aan mezelf !!