Wat anderen zeggen

Het verhaal van Laura

Ik ben nog steeds aan het wennen aan dit hernieuwde ontspannen gevoel

Toen ik in april op Lien haar website terecht kwam, was ik eigenlijk op zoek naar een hypnotische maagband.

Toen ik verder ging kijken zag ik echter dat ze ook helpt met angstproblematiek.

Mijn angst probleem (angst om te moeten plassen terwijl er geen wc in de buurt is), had ik eigenlijk al “geaccepteerd” op het level dat het was. Ik had mijn leven erop aangepast en was eraan gewend. Ik liep er inmiddels al 7 jaar mee rond en allerlei soorten therapie hadden er aan bij gedragen dat het draaglijk genoeg was. Onder andere EMDR, anti depressiva en een stress coach.Toch was ik benieuwd of zij nog wat voor me kon betekenen.

Na mijn intake leek het net of ik oogkleppen had afgezet en toen zag ik helder hoe dit probleem mij nog steeds belemmerde iedere dag; altijd maar zoeken naar een wc, constant in paniek zijn als ik onderweg was, wekenlang opzien tegen evenementen. Na deze intake had ik des te meer het gevoel; zo wil ik niet meer!

De sessies waren pittig en ik kwam er telkens moe, maar vol inzichten en goede moed vandaan. Ik heb veel geleerd en in de 3e sessie, de “traditionele” hypnose, was echt het omslagpunt.

En nu gaat het enorm goed! Ik ben naar festivals geweest en heb 4x in een vliegtuig gezeten zonder paniek omdat ik niet zomaar naar de wc kon. Dit waren eerder extreme stress situaties voor mij.

Ik ben nog steeds aan het wennen aan dit hernieuwde ontspannen gevoel, mijn rusthartslag is naar beneden. Ik slaap veel beter. En ik heb er vertrouwen in dat dit zo goed blijft gaan.

Lien zei in mijn intake: ik ben je laatste station, je hebt zoveel geprobeerd maar dit is het laatste.

Nu weet ik dat ze gelijk had en ik ben enorm dankbaar dat ze mij eerst deze hoop heeft gegeven en nu het vertrouwen.