Wat anderen zeggen

Het verhaal van Madeleine

Ik ben weer echt aan het leven

Allereerst, ik ben zo zo blij dat ik vorig jaar Lien ontmoet heb!! Hierbij mijn verhaal:

Na mijn zwangerschap van mijn zoon voelde ik me na een tijdje heel erg angstig, uit controle, verdrietig en somber. Er was na de zwangerschap ook wat voorgevallen, maar naar mijn idee was dat inmiddels voorbij, maar al deze gevoelens en emoties bleven en ik snapte er helemaal niks van. Ik raakte hier erg gefrustreerd van en wilde zo snel mogelijk terug naar mijn “oude” zelf vol vreugde en innerlijke rust.

Continu probeerde ik allerlei manieren om me beter te voelen “Als ik dit doe, zal ik me wel beter voelen” waaronder therapeutische massages, accupunctuur, osteopathie etc. En dat hielp ook allemaal wel even, maar de emoties die ik niet wilde, kwamen altijd weer terug. Ook was ik inmiddels bij verschillende therapeuten geweest en heb daar ook zeker wat dingen geleerd, maar ik kwam niet tot de kern.

Totdat ik eindelijk bij Lien terecht kwam. Vorig jaar ontmoette ik Lien en voor de eerste keer had ik eindelijk het gevoel “YES” iemand kan mij eindelijk vertellen waarom ik doe wat doe en welke redenen daarachter zitten. Je komt echt tot de kern van de dingen die in je leven spelen.

Er ging een nieuwe wereld open met nieuwe inzichten en informatie. Dit was zo treffend dat je lichaam en geest automatisch rustiger en blijer zal worden. Aangezien je meer dan 95% onbewust doet, gaat dit als vanzelf… dus heb echt vertrouwen in het proces. Ik vergelijk het met de keersommen vroeger op school. Eerst zit je een tijd naar het schoolbord te staren en zit je in onwetendheid, totdat het je duidelijk wordt uitgelegd hoe je tot de uitkomst komt en merk je dat je de spanning los kunt laten en dat je het begrijpt. Dit proces werkt hetzelfde. Er komt dan ruimte voor innerlijke rust, geluk en vrijheid.

Het proces is groeien en dat is niet lineair. Ik heb geleerd om daarop mee te varen en heb nu alle tools in me om dat ook te kunnen.

Uiteindelijk durf ik te zeggen dat ik blij ben dat de dingen gelopen zijn zoals ze gelopen zijn, want het heeft me heel veel gebracht. Met al deze inzichten kan ik alles aan en zal geen golf meer te hoog zijn. De golven waren nooit tegen me, maar voor me! Het is de bedoeling dat we mogen leren om te transformeren naar de persoon die je echt wil zijn en bent, zonder alle belemmerende gedachten en overtuigingen.

Ik ben echt weer aan het leven en kan soms nog niet geloven dat ik tot zoveel fijne inzichten ben gekomen waardoor het het leven nog meer diepgang en vreugde geeft, waardoor ik dit ook aan mijn omgeving kan doorgeven. Ik ben Lien heel erg dankbaar voor al haar liefde en hulp in mijn proces!