Wat anderen zeggen

Het verhaal van Karin

Ik durf nu daadwerkelijk te kiezen voor wat bij mij past en op mijn pad komt

Jouw traject heb ik als een bijzondere reis in mezelf ervaren. Ik had geen ervaring met hypnotherapie; in goed vertrouwen ben ik met jou mee op pad gegaan. Vooral de therapievorm (via je onderbewustzijn) en de passende en verbeeldende metaforen die je in je sessies gebruikt, heb ik als zeer krachtig ervaren.

De contouren van mijn ware ‘levensdoel’ zijn voor mijn gevoel scherper geworden. Ik heb meer vertrouwen in mezelf en durf daadwerkelijk te kiezen voor dat wat mij past en op mijn pad komt. Ik heb het gevoel dat mijn leven door de opgedane inzichten en door de verandering van mijn mindset in positieve zin is veranderd.

De verbeeldende voorbeelden helpen me nu -na afronding van het traject- nog steeds, op het moment dat er negatieve gedachten of het (oude) gevoel van onveiligheid in me opkomen. Jouw eigen ‘beautiful mind’ en jouw enorm positieve kijk liften de ander letterlijk omhoog. Bedankt daarvoor!

De belangrijkste verandering die ik na afronden van het traject in mezelf ervaar, is ontstaan na de helende ‘ontmoeting’ met het kleine meisje in mezelf. In het traject heb ik haar kunnen bevrijden van schuldgevoel en heb ik haar ‘vergeven’ voor haar (overlevings)reactie op grensoverschrijdende situaties in het verleden. Daardoor kan mijn volwassen zelf zich met meer begrip, liefde en compassie met haar verbinden. Dit heeft in het dagelijkse leven ook een positief effect op de verbinding met mijn dochter van 9 jaar.

Na het traject vind ik mezelf van voldoende waarde om mezelf op nummer 1 te zetten, voor mezelf te durven kiezen en de mensen en situaties, die me (mogelijk vanuit eigen overlevingsstrategieën) naar beneden halen los te laten. Dit geeft me een bevrijdend en krachtig gevoel en ik merk dat dat zijn positieve weerslag heeft op mijn sociale relaties en vriendschappen.

Veel dank voor je ruimte en je vertrouwen, Lien! En veel succes ook met jouw missie. Lieve groeten!