wat anderen zeggen

Het verhaal van Anja

Ik durf weer voor een spiegel te staan

Lieve Lien, wat ben ik een blij en gelukkig mens dat ik kennis heb mogen maken met jou. Wat een heerlijk mens ben je toch!

Nadat ik een jaar een collega van mij heb mogen volgen en gezien heb hoe het haar afging, heb ik een afspraak gemaakt met jou.

Na het intakegesprek was ik in eerste instantie teleurgesteld dat ik pas in augustus aan de beurt was.

Na jaren lang crashdiëten te hebben gevolgd, mij zelf pijn gedaan door steeds minder te gaan eten en mij altijd op de laatste plek te zetten, mijzelf wegcijferen, niet mooi zijn, niet belangrijk zijn, gaf jij mij al heel veel vertrouwen na het 1e gesprek.

Ik kan nu na 6 sessies zeggen: Ik ben veranderd, mijn leven is niet meer hetzelfde.

Elke sessie was er weer 1 vooruit. Hypnose is krachtig, een soort droom maar toch ben je wakker. Wat doet het allemaal met je. Emoties, lachen, verbazing maar vooral heel veel liefde en kracht die Lien naar je uitspreekt.

Ik verbaasde mij elke keer weer hoe makkelijk het eigenlijk gaat. 3 eetmomenten op een dag. Met mes en vork eten en geniet minstens 20 minuten van je maaltijd.

Lien liet mij anders denken en gaf me mijn eigen stoel waar ik op mocht gaan zitten. Ik heb jarenlang geen eigen stoel gehad en anderen op die stoel gezet, waardoor ik steeds minder voor mijzelf opkwam en zorgde.

De 3 vragen, de eerste 2 met 2x Neen beantwoorden en de laatste vraag met ‘Ja’ beantwoorden. Zo simpel , maar o zo belangrijk nu in mijn leven.

De etiketten die we onszelf gingen opplakken, die helemaal niet van ons zijn, maar die al vanaf jongs af aan bij je zijn gaan horen. Wat een verandering.

Samengevat, ik ben een ander persoon, gelukkiger en ik ben mij ervan bewust dat dit nu mijn nieuwe leven is. Heb meer energie, geen hongergevoel meer, niet de hele dag met eten bezig zijn. Mijzelf weer gelukkig voelen, liefde kunnen uiten , geven en zelf nu voelen. Wat een geluk. Mijzelf mooier gaan vinden; voor een spiegel durven te staan.

Na vandaag, de hypnose wat een ervaring. Heel bizar. Ik heb er een heel goed gevoel over.

Vrijheid is een woord wat heel veel voorkwam in de sessies. Vrijheid heeft voor mij een hele andere betekenis gekregen. Mijn dank daarvoor.

Dank je wel Lieve Lien.
Wens je heel veel liefde, vrijheid en gezondheid en wellicht tot ziens.