Wat anderen zeggen

Het verhaal van Femke

Ik ga in volle vaart vooruit

Deze teveel-vrouw sloot intussen alweer een paar maanden geleden haar sessies bij Lien af. Nog iedere dag denk ik terug aan hetgeen Lien mij geleerd heeft en laten zien.

De sessies waren voor mij de perfecte samenvatting van jarenlang zelf-werk, lezen, leren, overpeinzen, proberen en op mijn bek gaan. De positieve naweeën van de sessies hebben nog dagelijks impact op mijn leven en helpen me verder te groeien.

Toeschouwer zijn in plaats van me vol in het drama of de pijn te storten; focussen op wat ik wil en wat mij verder helpt in plaats van eindeloos pleasen en aanpassen; pijn en ongemak labelen en doorvoelen in plaats van ervanaf te bewegen. Ik ga volle vaart vooruit!

Natuurlijk zijn er nog oude patronen waar ik me door laat verleiden. Maar het lukt me iedere keer me te herpakken en nieuwe paadjes te creëren in mijn doen en laten.

Kort na het afronden van de sessies heb ik mijn baan opgezegd en ben ik voor mezelf begonnen. Het inzicht meer dan genoeg te zijn en me niet te laten leiden door “wat als” heeft me de laatste push gegeven deze stap te zetten.

Bedankt Lien, voor je vertrouwen, je positieve vibe en grenzeloze energie. Je kwam precies op het goede moment!