wat anderen zeggen

Het verhaal van Desirée

Ik heb al mijn oude rommel opgeruimd. Ik ben er weer

10 jaar na mijn scheiding en nog geen stap verder. Mijn probleem was dat ik voor mijn gevoel niet meer in staat was een gezonde nieuwe relatie aan te gaan na het eindigen van mijn huwelijk met mijn veelvuldig vreemdgaande man.

Allerlei therapieën, zelfhulpboeken, theorieën geprobeerd, maar ik kwam er niet  uit. Ik had altijd gedoe met nieuwe relaties, ik vond altijd dat het aan de ander lag. Maar onbewust bleek ik nog steeds last van wantrouwen te hebben…

Een collega vertelde me over haar ervaring met Lien. Eén ding raakte me toen ik haar website bekeek en deed me direct contact opnemen voor een afspraak. Ik las iets in de trant van dat het onbewuste geen tijdsaanduiding geeft aan ervaringen en emoties in je geheugen. Dus alles in mijn nieuwe relatie wat ik maar enigszins kon linken aan wat er in het verleden was gebeurd: BAM en dat gevoel van wantrouwen was er weer. En daar kon die nieuwe man helemaal niks aan doen. Dat had dus te maken met een verkeerde instelling van mijn onbewuste.

Lang verhaal kort: vijf gesprekken later en ik was er weer. Veel tips gekregen over hoe je in het leven kunt en moet staan. En tot slot een hypnose sessie waarbij ik voor mijn gevoel al mijn oude rommel heb opgeruimd. Ik ben er weer. Ik sta weer veilig, vrolijk en vrij in het leven, zoals het hoort!