Wat anderen zeggen

Het verhaal van Maarten

Ik heb een transformatie doorgemaakt

In 2019 kwam ik Lien voor het eerst tegen op mijn pad. Toen dacht ik nog ‘even’ die quick-fix toepassen en dan door met m’n wandeling. Inmiddels zijn we 4 jaar verder en heb ik in die tijd, in mijn eigen tempo, met mijn eigen pieken en dalen, mijn transformatie doorgemaakt.

Die quick-fix die ik dacht nodig te hebben was de maagband. Die hielp me met afvallen, dat waarvan ik dacht dat het mijn oplossing was. Ik bleef onrustig, ik bleef zoekende, dus ik ging cursussen volgen en trainingen doen en probeerde daar de rust te vinden.

Dat ben ik gaan onderzoeken met Lien, zowel op persoonlijk gebied maar ook zeker op zakelijk gebied. Omdat ik, als ondernemer, weet hoe dicht werk en privé bij elkaar liggen. De uitdagingen die privé tegenkom weerspiegelen in mijn zakelijke rol en andersom.

Lien heeft mij geleerd dat het ‘Ok’ is, dat er niet altijd een ‘Hoe?’ vraag te beantwoorden is en dat wat ik ook doe het ‘Goed’ is. Dat brengt mij rust, dat geeft me vertrouwen en dat helpt me in mijn rollen als vader, eigenaar, partner, broer, etc., etc.

Ik gun iedereen dat ze Lien tegenkomen op hun pad, wandel eens met haar mee, en volg daarna je eigen route.