wat anderen zeggen

Het verhaal van Monique

Ik heb nu inzicht in 'de handleiding van het leven'

Ken je dat, alles voor elkaar goede baan, huisje, boompje, beestje, kind en toch is er iets wat nog niet klopt. Je hebt jezelf ontwikkeld met Reiki, meditatie, EFT en ademhalingstraining.  Je leest iets over Hypnose, interessant, kan ik dat zelf leren? En plotsklaps vind ik op een hypnosesite Lien en ook nog in mijn eigen woonplaats. Klopt mijn goede gevoel?

Lien geeft uitleg over haar werkwijze “de handleiding van het leven”. Yes, dat is het, daar ga ik voor. Geen twijfel, geen nachtje slapen, dit voelt goed.

De eerste 2-3 sessies legt ze me duidelijk uit hoe we ons leven laten beïnvloeden door gedachten en patronen, maar is het eigenlijk wel waar? En als het niet waar is, welke gedachten helpen me dan wel?

En natuurlijk de hypnose zelf.  Dat voelt fijn en in mijn 4e sessie maak ik zelf contact met mijn onderbewuste. Ja ik kan het zelf, wat een mooie ervaring en ik weet nu dat ik altijd met mijn onderbewuste kan communiceren.

“Emoties moeten je doorleven. Voel maar wat het doet, ervaar de emoties, die naar bovenkomen en laat ze er zijn” is de opdracht van Lien. De eerste oppervlakkige emoties komen en leren me hoe het werkt.

In mijn laatste sessie met Lien was de opschoning van mijn tijdslijn en dat maakt me nieuwsgierig. Ik heb geen grote trauma’s meegemaakt, dus wat zit er nog vast? Er waren een paar situaties in mijn jonge jaren over bijvoorbeeld een boos meisje op de kleuterschool en het niet durven uitspreken van mijn gevoel dat ik niet lekker op de opleiding zat, omdat mij was geleerd dingen af te maken. Mijn grootste leerpunt was ergens eind 20. Iemand dierbaar helpen met het stervensproces en dragen wat van je dierbare is, maar niet van mij. Het teruggeven van wat ik heb gedragen, lucht niet alleen op, het geeft vertrouwen dat het beter is om de ander zijn les te laten ervaren en op die manier krachtiger helpen. De sessie wordt beëindigd, ik ben opgeschoond en de energie stroomt met volle kracht door me heen. Fantastisch, wat een ervaring.

Dank je Lien voor je begeleiding op mijn ontwikkelpad.

Gun jezelf ook de handleiding van jouw leven!… Samen met Lien. Liefs!