wat anderen zeggen

Het verhaal van Iris

Ik heb weer de controle over mezelf en ik mag én wil er zijn

Beautiful Mind, wat moet ik me daar bij voorstellen?

November 2021… ik kan nu bijna nog voelen hoe ik me in die periode voelde. Neerslachtig, somber, geen of weinig zelfvertrouwen, niet blij met m’n lichaam en ontzettend moe. Te veel eten, te veel alcohol drinken en alles zonder enige maat te houden. Tijd om nu eens echt iets aan mezelf te gaan doen.

Uit ervaring wist ik dat ik hier niet alleen uit zou komen. Ik had echt hulp nodig, maar hoe en waar en wie? Deze problemen achtervolgen mij tenslotte al jaren en jaren….

Een jaar eerder had ik al eens contact gehad met Lien. Na een intakegesprek had ik wel direct een goed gevoel bij Lien maar ik was er toen blijkbaar gewoon nog niet klaar voor weet ik nu achteraf.

Ik heb na dat jaar wederom contact gezocht met Lien. Ik dacht en hoopte dat ik direct terecht zou kunnen voor een eerste sessie. Helaas was er niet eerder plek om te starten dan in januari 2022. Ik heb toch de knoop doorgehakt en ben begin dit jaar begonnen met de sessies bij Lien.

Ik ben zo blij dat ik Lien heb leren kennen, Lien heeft me niks opgelegd en me niks verboden. Wat Lien wel heeft gedaan is mij laten inzien dat ik er mag zijn, dat het leven heel mooi kan zijn zonder mezelf vol te proppen met eten en drinken.

Deed er iemand niet zo aardig tegen me of was het nodig de confrontatie aan te gaan met wie dan ook, dan was ik gewend geraakt om dit niet te uiten maar het troosteten op te zoeken met achteraf weer spijt etc. etc.

Ik heb afgelopen week mijn laatste sessie gehad. Wat het me heeft opgeleverd?
Ik voel me blij, ik voel me fit, ik heb weer zelfvertrouwen, ik ben zelfs tevreden met m’n lichaam . Het is een heel verhaal geworden en eigenlijk kan het ook in een kortere versie.

Want het antwoord op de vraag wat heeft Beautiful Mind mij opgeleverd, is: de controle over mezelf, ik mag er zijn en nog veel belangrijker, ik wil er ook zijn! En geloof me… dit voelt zo goed! Lien bedankt