wat anderen zeggen

Het verhaal van Patrick

Ik kan gewoon weer naar een restaurant zonder iets van angst te voelen

En toen was er Lien…
Zeker 20 jaar heb ik last gehad van angst. Angst voor het restaurant, de bioscoop, de supermarkt. Angst waar ik dus iedere dag last van had.

In de jaren heb ik van alles geprobeerd, zoals cesartherapie, meerdere psychologen, haptonoom, acupunctuur en EMDR. Maar niets mocht echt helpen. Na al die hulp die mij toch niet zo goed kon helpen als verwacht bleef ik zoeken naar de oplossing.

Ik kwam in contact met Lien aan de Linge en wij maakte een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Het eerste contact met Lien zal ik nooit meer vergeten, er was vanaf het eerste moment een klik, wat later bleek de klik te zijn die ik zocht.

Na de kennismaking besloot ik mij 100% open te stellen en ben aan mijzelf gaan werken.

Na elke sessie voelde ik een verandering, een verandering die je niet kan beschrijven. Maar ik merkte dat ik meer energie kreeg en zaken waar ik in het verleden angst voelde, deze angst iedere keer minder werd. Zelfs zo dat ik gewoon lekker weer naar een restaurant ging, zonder maar iets van angst te voelen.

Lien heeft mij zo goed begeleid en mij zoveel meer laten zien, dat ik haar super dankbaar ben voor dit alles.

Achteraf best wel jammer dat de sessies voorbij zijn, want iedere keer was het weer die ervaring die je iedereen toewenst.

Lien nogmaals bedankt, je bent een topper!