Wat anderen zeggen

Het verhaal van Esther

Mijn hart opende. Ik kreeg vertrouwen en kon weer liefde voelen

Als iemand me vorig jaar had verteld wat 2022 voor mij in petto zou hebben, zou ik het nooit hebben geloofd. Mijn vertrouwen werd meerdere malen beschadigd, mijn hart gebroken. Een rollercoaster volgde. De liefde van de mensen die al jaren met me meelopen bleef ik gelukkig voelen. Maar er was een behoorlijke deuk geslagen in het gevoel van compleet vertrouwen, ik was het kwijt, voelde onbalans.

De zoektocht naar liefde bracht in eerste instantie niet wat ik ervan verwachtte, in plaats daarvan ontving ik iets heel anders, herkenning en synchroniciteit bij een bijzonder persoon 💛. Er liep iemand met me mee, iemand die me de oren waste, me deed inzien dat er iets moest gebeuren! Ze wees me de weg naar Lien. We lieten elkaar los om ons eigen pad te volgen.

Lien nam me verder mee op reis, gaf me het vertrouwen dat bij haar alles gezegd en gevoeld mocht worden. Ik kwam al snel in een transcendente fase tijdens de eerste sessie, hoe speciaal!

In de sessies die volgden porde ze me soms plagerig maar met de nodige humor, maakte me bewust van mijn onderbewuste gedachten. De reis langs mijn voorouders, verleden, heden, de toekomst gaven me bijzondere inzichten. Veel metaforen passeerden en alles viel op zijn plek. Mijn hoofd werd lichter, ik werd rustiger, stress gerelateerde lichamelijke klachten namen geleidelijk af of verdwenen geheel.

Ik kwam los, letterlijk en figuurlijk en toch bleef ik met beide benen op de grond staan. Het bleek een reset, een mindset. Wetend dat ik iets in me heb waar ik altijd op terug kan vallen. Mijn eigen pure en volmaakte ik. Mijn hart opende, ik kreeg weer vertrouwen en kon weer liefde voelen in haar mooiste vorm. En nu? Ik straal 💛! Iets wat ik ook terugkrijg van mijn omgeving.

Lieve Lien, wat jij doet is zo bijzonder en zoals je steeds zegt, weet ik dat ik het allemaal zelf doe. Misschien ben ik er nog niet helemaal maar je hebt me geholpen om nog lichter te gaan reizen. Weg met die ballast. Uiteindelijk heb ik alleen mezelf nodig en soms is het fijn en leerzaam als er iemand meeloopt. Dank je wel en veel liefs!