wat anderen zeggen

Het verhaal van Kim

Ik schaamde de me voor mijn lichaam

Wat ben ik blij dat ik de tip van mijn collega heb opgevolgd. Namelijk contact met jou opnemen voor een virtuele maagband. Ik zat al jaren niet lekker in mijn vel (ik schaamde mezelf voor mijn lichaam), wat resulteerde in allerlei diëten welke ik nooit vol kon houden. Zelfs een paar keer crashen via shakes…..

Wat ben ik blij dat ik mijn schaamte opzij heb gezet en contact met je gezocht heb. Na ons intakegesprek moest ik nog een tijdje wachten voordat de sessies echt konden starten. In de tijd had ik vakantie. Zwemmen met de kinderen….. iets wat ik liever niet deed omdat ik me schaamde.

Gelukkig is daar verandering in gekomen!

Wat is het een bijzondere ervaring om onder hypnose te gaan en wat heeft dat een impact! Ik blijf het iedere keer weer een bijzondere ervaring vinden. Na de eerste sessie was de grootste verandering al te merken. Gewoon drie kleine maaltijden met mes en vork per dag en verder geen tussendoortjes. En zo opvallend: ik deed dat zonder enige moeite!! Ik had gewoon geen zin en behoefte meer aan iets tussen de maaltijden door. Zo raar om te merken dat je daar meer dan genoeg aan hebt en gewoon vol in de energie zit. Zo’n bizarre gewaarwording, ik heb geen pantser nodig!

Op de dag van de eerste sessie begonnen met dagelijks een half uur wandelen. En nu ruim drie maanden verder doe ik dat nog steeds. Heerlijk een half uur gezonde ontspanning. En een half uurtje wandelen kan op ieder moment van de dag…..

De MP3 die je krijgt is ook heel prettig. Gek genoeg heb ik niet één keer de gehele MP3 van het begin tot het eind gehoord en toch merkte ik dat dit helpt. Wanneer ik nu een lastige periode hebt helpt deze MP3 me er weer doorheen.

Iedere sessie heb ik als heel prettig ervaren. Alles heb je zo duidelijk uitgelegd en ik kreeg zo veel tips. Iedere keer weer ging ik vol enthousiasme naar je toe en weer richting huis. Door de beeldvormige uitleg zag ik het ook gewoon echt voor me, wat me dan weer heeft geholpen in mijn reis.

Ik ben nog niet op het gewicht waar ik wil komen, maar ben er van overtuigd dat me dat gaat lukken. Wel is me duidelijk geworden dat gewicht niet het belangrijkste is in mijn reis, maar wel hoe ik me voel. Ik heb inmiddels meer energie, meer zelfvertrouwen. Ben zelfs al een dag met de kinderen wezen zwemmen zonder dat ik me voor mezelf schaamde. Dat is echt een geweldige verandering!

Eerlijk is eerlijk, ik kan iedereen dit aanraden. Wat je “probleem” ook is……. Lien is echt een topper en een enthousiaste heel vriendelijk vrouw die je echt wilt helpen!

Lien ontzettend bedankt voor alles! Ik wens je alle goeds voor in de toekomst en wie weet tot ziens! Mijn reis is nog niet gestopt, ik reis nog lekker verder!