wat anderen zeggen

Het verhaal van Amanda

Ik voelde me opeens zo gelukkig

Wat ben ik blij dat ik hier gekomen ben. Al ruim 3 jaar liep ik rond met sombere gedachten. Ik ben trouwens 20.

Al bij verschillende pschygologen geweest maar niks hielp echt om mijn einddoel te behalen. Wat dus is om lekker in me vel te zitten en me weer mezelf te voelen.

Totdat ik bij Lien terecht kwam. Vanaf het eerste intake gesprek had ik al gelijk het gevoel dat ze me begreep, iets wat niemand anders deed. Dit was natuurlijk een heel erg fijn gevoel dus ik kon niet wachten om aan mijn sessies te beginnen.

Bij elke sessie voelde ik me al stukke beter en was het steeds meer duidelijk dat ik mijn eigen waarheid wat ik voor mezelf had geschetst, totaal niet waar is. Mensen die dicht bij me staan merkten na een paar sessies ook al het verschil dat ik beter in me vel zat.

Na mijn 3de sessie kwam voor mij eigenlijk al het moment van mijn switch van mijn sombere leven naar een nieuw begin. Ik voelde me na de sessie opeens zo gelukkig en voelde een soort schakel omgaan in me hoofd. Dat ik oké ben zoals ik ben en dat ik dat nieuwe begin kan maken, deze keer op de goede manier.

Nu ik eenmaal klaar ben met mijn sessies voel ik me weer me oude zelf en lekker in me vel. Ik ben heel erg blij dat ik hier gekomen ben en ik zou dit iedereen aanraden!

UPDATE NA 4 MAANDEN: Hoi Lien, Het leek me leuk om je een update te geven hoe het met me gaat. Ik kan met volle overtuiging zeggen dat ik sinds onze laatste sessie alleen nog maar beter in mijn vel voel zitten en mij echt gelukkig kan noemen.

Ik heb ondertussen ook wat hoge golven gehad maar daar ben ik ook doorheen gekomen! Dus nogmaals bedankt voor mijn onbewuste te helpen😊