wat anderen zeggen

Het verhaal van Alicia

Ik was niet belangrijk en verdween volledig op de achtergrond

Na jaren lang diëten volgen en heel lang zoeken naar iets dat ook echt een verandering voor het leven is, ben ik bij Lien terecht gekomen.

Ik vond het erg spannend en had geen idee wat ik moest verwachten van de hypnose maar dat ging eigenlijk heel makkelijk en helemaal vanzelf.

Na de eerst sessie dacht ik hoe ga ik dit allemaal doen, het klonk zo moeilijk, van heel de dag door eten naar nog maar 3x op een dag, ‘hoe dan’ dacht ik! Maar dat is zoveel makkelijker dan het toen klonk. Het is echt gewoon een kwestie van doen! Nu is het al heel gewoon en ben ik pas 3,5 maand verder, maar wel 14 kilo lichter🎉

Daarnaast heeft het traject me tot nu toe al meer gebracht dan alleen afvallen, dat afvallen lijkt nu bijna gewoon bijzaak te zijn geworden.

Ik ben veel meer van dingen aan het genieten en heb weer van mezelf leren houden, en dat is iets dat ik al jaren niet meer deed! Ik was niet belangrijk en verdween volledig op de achtergrond letterlijk en figuurlijk en nu denk ik NEE ik hoor er ook bij en mag ook op de foto!

Ik heb hou vast voor de momenten waarop ik het even moeilijk heb en dan pas ik alle dingen die ik geleerd heb toe en daarna gaat het gewoon weer.

Het voelt ook helemaal niet als diëten maar echt als een nieuwe manier van leven en dat zonder al te veel moeite! Ik ben zo ontzettend blij dat ik dit samen met Lien gedaan heb.

Nogmaals hartstikke bedankt Lien, voor alles wat je me geleerd hebt en dat je me hebt laten inzien dat ik er ook mag zijn. Heel veel liefs 💗