Wat anderen zeggen

Het verhaal van Julia

Ik was nooit goed genoeg. Nu merk ik echt steeds meer verbetering

Ik kwam bij Lien terecht via mijn moeder, die ook onder behandeling is bij Beautiful Mind, omdat ik mezelf nooit goed genoeg vond. Hypnose is een heel andere ervaring dan ik van te voren had bedacht en ik merk nu langzaam maar zeker echt steeds meer verbetering.

Lien is een heel positief en open mens, fijn om mee te praten en makkelijk te vertrouwen. Ze kan heel goed luisteren, en haar behandeling past ze precies aan op wat iemand nodig heeft. Ik vond het bijvoorbeeld fijn om de wetenschappelijke basis van hypnose te begrijpen en daar hebben we het dan ook uitgebreid over gehad. Hoewel mijn moeder en ik vergelijkbare klachten hebben/hadden merkten we dat er bij ons beiden weer net andere gesprekken werden gevoerd, andere uitleg werd gegeven, en andere metaforen werden gebruikt die voor ons individueel goed werkten.

Als laatste ben ik heel blij dat ik zo geholpen ben in hoe ik verder moet. Hypnose is één ding, en dat verandert zeker een hoop, maar ik moest zelf ook aan de slag. Ik heb daar handvatten voor gekregen en ben daar heel fijn in gecoacht. Al met al een waardevolle investering in mijzelf en heel blij dat ik de kans kreeg om dit te doen.