Wat anderen zeggen

Het verhaal van Elise

Ik zit weer in de flow. Mijn flow!

Het voelt als een vorig leven, toen ik voor het eerst bij Lien de praktijk binnenstapte. Er is zo veel gebeurd sindsdien.

Wanneer ik me aanmeld voor een inzichtsessie bij Lien zit ik op een behoorlijk laag punt in mijn leven. Ik was net gaan samenwonen, maar mijn relatie liep niet lekker en we hadden de laatste tijd meer ruzie. Ik merkte dat ik erg getriggerd werd en had wel door dat dit oude patronen waren die ik vroeger had gevoeld in de relatie met mijn vader.

Mijn vader kon vroeger erg boos worden en hierbij fysiek worden. Bij een stemverheffing van mijn vriend raakte ik al in paniek, wat dus eigenlijk een overreactie was. Bovendien was ik ongelukkig met mijn werk en wist eigenlijk niet wat ik wilde in mijn leven. Kortom, ik was mezelf behoorlijk kwijtgeraakt.

Vroeger was ik een meisje wat opkwam voor zichzelf. Ook als mijn vader kleinerende opmerkingen maakte naar mijn moeder of mij sprak ik me uit, ookal wist ik wat de consequenties waren. Ik kwam op voor onrecht. Er zat vuur in mij. Op een bepaalde leeftijd, ik denk rond de pubertijd, heb ik dat vuur laten doven en ben ik vervolgens gaan doen wat andere mensen van mij wilden. Ik werd een mak lammetje. Iemand die de kudde volgt en die niet echt een sterke mening meer had.

Doordat mijn zus ook hypnose deed, wist ik er al het een en ander van. Ik begin met de sessies bij Lien en het voelt alsof ik de juiste keuze heb gemaakt. Na 2 sessies gebeuren er privé dingen waardoor mijn wereld op zijn kop staat: mijn partner maakt het uit en op die zelfde dag had ik ook mijn baan op gezegd. Ik was de liefde kwijt, had geen baan en geen woning meer. Ik zat op het laagste punt van mijn leven. Het enige wat ik voor mijn gevoel kon doen was doorgaan met de sessies en dat deed ik.

Ik kreeg na dit alles een sterke drang om op reis te gaan. Om aan zee te zijn en te gaan surfen. Ik heb mijn gevoel gevolgd en ben ongeveer 4 maanden op reis geweest. Ik ben eerst naar Frankrijk en Spanje gegaan en ben uiteindelijk terecht gekomen op een surfcamp in Marokko, waar ik 2 maanden heb gewerkt. Iets wat ik anders nooit had gedaan, omdat ik te voorzichtig of angstig was. Ik liet me bij elke stap leiden door mijn gevoel. Ik voelde me hierdoor ontzettend sterk en veerkrachtig. Een gevoel dat ik lang niet meer had gevoeld.

De twee grootste lessen die ik uiteindelijk in dit hele traject heb geleerd zijn:
1. Ik moet zorgen dat ik mijn frequentie hoog houd door dingen te doen waar ik blij van word, en dan trek je automatisch ook allerlei leuke situaties en mensen aan.
2. Ik mag mijn eigen licht aansteken en gaan stralen. De mensen die hier klaar voor zijn zullen geïnteresseerd raken in dit licht. Op die manier heb ik al een positieve bijdrage in de wereld. Hier hoef ik verder niks voor te doen.

Sinds ik deze lessen heb geleerd doen er zich allerlei magische en wonderbaarlijke dingen voor en het voelt alsof ik van alle kanten door het universum word ondersteund. Ik zit weer in de flow. Mijn flow.