wat anderen zeggen

Het verhaal van Patricia

Mensen zagen mijn glans terug

Lieve Lien, Wat ben jij voor mij een bijzondere VROUW geworden!

Eentje die mij geholpen heeft het allermoeilijkste te doen waar ik al jaren, zoniet mijn hele leven tegen vocht. Je hebt me durven kiezen voor: Ja, ik ga dit doen! Te doorzien waarom dat kleine meisje die het allemaal zelf wilde oplossen en een paar vermijdingsstrategieën van hier tot tokio had.

Ik kwam voor de virtuele maagband en al snel leerde ik dat dat de maagband mijn oplossing niet was maar juist mijn nieuwe kijk op mijzelf die slank en LIEFDE is. Daardoor kon ik het verdragen dat mijn maag leeg werd en ik toch vervuld werd met mijn eigenwaarde en de kracht om gezond te gaan leven.

Ik heb mijn proces al tegen zoveel mensen verteld hoe krachtig de hypnoses zijn en hoe je onderbewuste dan weer echt het beste met je voor heeft. En dat ik merkte dat ik het kon doen.

Er zijn daardoor zoveel mooie dingen gebeurd, mensen zagen mijn ‘glans’ terug, ik ben aan een mooie opleiding begonnen, zoveel liefde van anderen ontvangen. En natuurlijk ben ik slanker geworden 🙂
Lien, ik ben je heel dankbaar dat je dit hebt aangezwengeld in maar 6 sessies.

Ik wens jou daarom de energie om door te gaan met je mooie werk! Lots of love!

UPDATE NA 5 MAANDEN: Lieve Lien,  Vanmorgen stond ik op de weegschaal (die ik toch maar heb gekocht 😉 en het belachelijke getal van 79,2 stond er.

30 kilo eraf!!

Dat ik me dat destijds niet eens kon voorstellen dat me dat lukken zou, dat ik nu denk, zo moeilijk was het niet. Ik weet dat het nog niet mijn natuurlijke gewicht is maar dat zal zich in de loop van de maanden verder uit laten kristalliseren.

Het voelt zo goed, ik ben zo goed, het gaat zo goed en daarvoor wil ik je bedanken. Dat je mijn onderbewuste hebt leren genezen, dat ze andere info kan laten binnenkomen.