wat anderen zeggen

Het verhaal van Marcìa

6 sessies en je leven is gewoon niet meer hetzelfde. Het is een cadeautje voor jezelf. Naar elke sessie keek ik uit, wat kan een mens leren van jouw lieve Lien. Je openheid en eerlijkheid gaven mij het vertrouwen om er 200 procent voor te gaan.

Lien is een vuurtoren en wat voor 1! Ze schijnt haar licht op jouw en wijst jouw de weg naar een liefdevol en licht leven.

Hypnose is zo krachtig, alsof je droomt maar toch wakker bent. Alle emoties komen omhoog en die mogen er zijn. Hoe relaxt is het dat je de mooiste versie van jezelf mag worden. En dat eten niet langer meer je leven beheerst en je gaat begrijpen waarom je je eigenlijk al die tijd heb verdoofd met eten.

Wat voor mij een eye opener was, waren die etiketten die we onszelf opplakken die helemaal niet van ons zijn, maar door gebeurtenissen van jongs af aan bij je zijn gaan horen.

Dat een mens 100 procent liefde en licht is en je niet een ander hoeft te pleasen om jezelf 100 procent liefde & licht te voelen. Zoals Lien zegt want je bent al 100 procent liefde en licht.

Je krijgt een mp3 opname die je, voordat je begint, moet beluisteren en ook 1 voor als je je maagbandje hebt gekregen en deze beluister ik af en toe nog.

Ik ben geopereerd onder hypnose door een vrolijke arts met een bos krullen. De muren in de operatiekamer waren roze en ze hadden bloemetjes behang. Ik moet er soms nog om lachen 🙂

Hypnose is iets wat je moet ervaren. Voor mij was het in iedergeval een geweldige ervaring. Het was zo echt en hoe heerlijk is het als je geopereerd bent dat je helemaal geen pijn hebt, maar wel 12,5 kilo afvalt.

Heel eerlijk, ik zie het zelf eigenlijk nog niet altijd maar ik voel mij enorm relaxt en happy. Ik krijg van de mensen om mij heen heel vaak complimenten wat straal je en wat zie je er goed uit en als ik aan het winkelen ben dan kijk ik in de ramen van de winkels en zie ik wat hun zien.

Met die kilo’s ben ik de pijn en het verdriet wat ik 36 jaar lang op mijn schouders mee sleepte, kwijt geraakt!

Ik ga niet liegen ik kwam voor het afvallen, maar dit is zoveel meer dan afvallen. Je krijgt van Lien oefeningen en inzichten die heel krachtig zijn, maar jij moet het doen.
Je moet aan je patronen willen en durven werken en er 100 procent voor willen gaan.

Want zeg nou zelf, wie wilt alle ellende en verdriet een heel leven met zichzelf mee blijven slepen, terwijl je gewoon een licht en gelukkig leven kan hebben?

Het woord vrijheid, wat regelmatig in de sessies werkt genoemd heeft voor mij een hele andere betekenis gekregen.

Dankje wel lieve Lien 😊💋🙏🏼