wat anderen zeggen

Het verhaal van Kirstin

Mijn dochter bleek mijn confronterende spiegel

Van iedereen waaruit ik kon kiezen ben ik uiteindelijk bij Lien terecht gekomen. Waarom geen idee! Maar ik ben wel heel dankbaar dat ik hier terecht ben gekomen.

Ik was op zoek naar iets/iemand die mijn dochter (6 jaar) kon helpen. Ik heb een super lieve en gevoelige dochter die angstig, snel boos en hevige driftbuien had. Toen nog niet wetend dat het proces meer over mij zou gaan. Na een uitgebreide intake kwam bij mij het besef en bevestiging dat ikzelf stil stond en vast zat in mijn eigen emoties. En het afreageerde op mijn omgeving (partner en kinderen). Ik was zelf niet gelukkig. En mijn dochter bleek de confronterende spiegel.

In de sessies heb ik tools gekregen hoe ik om kan gaan met mijn emoties en dat ze er ook mogen zijn. Ik heb mooie en duidelijke uitleg gekregen over waarom en hoe. Doordat ik dit ging begrijpen en toepassen veranderde ook de sfeer in huis en het gedrag van mijn dochter.

Daarnaast heb ik ook geleerd dat emoties er mogen zijn en dat we die ook nodig hebben om verder te komen. Ik ben mijn dochter beter gaan begrijpen en weet nu beter wat ze nodig heeft.

Door uiteindelijk mijn eigen ik te bevrijden, ben ik gelukkiger en veel minder geïrriteerd en boos. En is mijn kleine spiegel (dochter) ook weer haarzelf.

De ontwikkeling die ik heb gemaakt kan ik weer doorgeven aan mijn bijzondere kinderen. Een extra cadeautje. Ik voel mij weer energieker en gelukkiger en hier stopt het niet.

Het beeld en betekenis wat ik bij hypnose had bleek totaal anders te zijn.