Wat anderen zeggen

Het verhaal van Tanja en Maarten

Ons leven was een constante strijd door de boosheid van mijn zoon

Al wat jaartjes hadden wij de nodige problemen met onze (adoptie)zoon en het werd alleen maar heftiger, zowel thuis als op school! Wij kregen al een paar jaar goede begeleiding, maar dat stagneerde. En het feit dat ik (zijn moeder) de laatste 1,5 jaar behoorlijk lichamelijk in de kreukels lag, werkte ook niet positief mee. Het werd steeds moeilijker en heftiger en bijna ondragelijk om de dag weer aan te gaan. Ons leven was een stijd geworden. En ons gezin en relatie ging er bijna aan kapot.

Wanhopig heb ik het hypnose instituut nederland gebeld met de vraag kan iemand ons helpen. Na een paar dagen kregen wij van 3 personen de contactgegevens door, van hypnotherapeuten die gespecialiseerd zijn in hechtingsproblemen. En zo kwamen wij bij Lien terecht.

Na een kennismakingsgesprek met eerst mij en daarna met onze zoon, klikte het meteen “super” goed. Het was mooi om te zien hoe dat Lien, bij hem zijn kern, zijn eigen ik aansprak! Maar net zo goed als dat ik met alles klaar was, was onze zoon dat ook. Wij wilden zo niet meer verder! En Lien heeft ons daar geweldig bij geholpen. Zij is zijn allerbeste vriendin geworden, om zo zijn volledige vertrouwen te krijgen. Zodat hij “de uitbreker” die staat voor de boosheid, durfde los te laten. En dat ging echt wonderbaarlijk snel en vlot! Dat hadden wij niet verwacht.

Ook mij heeft Lien enorm geholpen. Ik was door die heftige tijd en strijd mezelf helemaal kwijt geraakt. Lien heeft mij doen inzien wat en hoe ons bewustzijn, maar vooral hoe ons onderbewustzijn werkt! Hoe wanhopig en moedeloos voor dat we bij Lien kwamen en hoe geweldig en mooi het nu is. Ik heb 2x bij Lien gezegd in 2 sessies, is het echt zo simpel eenvoudig? EN JA, DAT IS HET! Het is héél erg eenvoudig! Als iemand je het maar duidelijk en goed uitlegt! Dus ga ervoor en doe het, want het hoeft niet bodemloos te zijn.

Ze zeggen altijd na regen, komt zonneschijn. Maar ik zeg nu: na een fikse donderende onweersbui, ben ik nu de stralende 🌞!

Thanks Lien, vanuit de bodem van onze harten. 😘