wat anderen zeggen

Het verhaal van Wil

Oude patronen zijn naar het licht gebracht waardoor ze oplosten

Je hebt mij gevraagd hoe ik de sessies heb ervaren. Daar kan ik duidelijk over zijn, dat is positief.

Je vertelt helder wat je bedoelt en ondersteund het met tekeningen/aantekeningen. Waardoor het voor mijn hoofd en hart gelijk te begrijpen is. Dit vindt plaats in een ontspannen sfeer.

Wat de sessies mij opgeleverd hebben, is dat oude patronen naar het licht gebracht zijn, waardoor ze oplosten.

Ook ben ik gaan begrijpen dat ik overtuigingen meedraag, die niet waar hoeven te zijn. Dat ik dus naar mijn eigen overtuigingen dien te kijken, of ze wel terecht zijn. En dat dit een proces is, dat ik zelf door kan zetten.

Het proces heb ik beleefd als een zoektocht naar mijzelf. Je hebt mij hierin begeleid waarvoor ik je heel erkentelijk ben. Bedankt Lien! ~Wil~

UPDATE NA 5 MAANDEN: Hoi Lien, Ben naar de cursus geweest ‘de ontmoeting van de ziel’. Moest een bloem meenemen. Zag bij de bloemist een mooie bloem en liet hem inpakken. Thuis in het water gezet en ook op de cursus in Limburg.

Op de avond van de bloemlezing, mijn bloem uit het water gehaald en in de groep
Laten zien. Iedereen gilde van het lachen want het was een NEPBLOEM. Er waren 76 mensen op de cursus en iedereen lag in een deuk. En ik realiseerde mij dat ik het niet bedreigend vond. Het voelde goed. Dat heb ik aan jou te danken, van harte bedankt Lien hier ben ik erg blij mee. ~Wil~