Wat anderen zeggen

Het verhaal van Marieke

Ik ben een ander persoon dan voordat ik bij Lien begon

Voor mijn traject bij Beautiful Mind zat ik erg vast in mijn gedachten en patronen, het omgaan met gevoelens en emoties vond ik lastig. Ik wilde er graag iets aan doen maar had geen idee hoe. Een vriendin wees mij op hypnotherapie en had zelf een hele fijne ervaring met het traject van Lien. Dit heeft mij geholpen om de stap te zetten en daar ben ik nog steeds erg dankbaar voor.

De sessies hebben mij een hele verhelderende kijk gegeven op hoe ik als persoon bepaalde patronen heb ontwikkeld en hoe ik dit kan doorbreken. Het hebben van controle over een situatie speelde bij mij een grote rol waardoor ik zoiets als liefde lastig vond om toe te laten, over verliefd zijn heb je namelijk helemaal geen controle. Daarnaast heeft mijn band als tweeling onbewust een grote impact gehad op hoe ik naar mezelf én mijn zus keek. Door het (letterlijk) schetsen van herkenbare situaties heeft Lien mij inzicht gegeven hoe ik als persoon gevormd ben en hoe ik dat kan ombuigen naar wie ik echt ben. Elke sessie heeft mij handvaten gegeven om toe te passen in dagelijkse situaties, wat erg helpt.

Ik durf wel te zeggen dat ik een ander persoon ben dan voordat ik bij Lien begon, ik laat dingen meer gebeuren en kijk uit naar nieuwe uitdagingen en avonturen.
Het voelde in het begin als een sprong in het diepe, maar dit is de beste sprong die ik had kunnen maken.