Wat anderen zeggen

Het verhaal van Astrid

Wat ik ook deed, het was nooit goed genoeg. De lat lag heel hoog

Ik kwam bij Lien omdat ik altijd twijfelde aan mijzelf. Wat ik ook deed, het was nooit goed genoeg, de lat lag heel hoog. Het maakte dat ik mij vaak somber en moe voelde. Aan de buitenkant waren mijn twijfels niet te zien, mensen dachten dat ik stabiel, gelukkig en energiek was.

De sessies vond ik heel bijzonder, en “gek” soms, als ik er dan “uitkwam” moest ik lachen om wat er gebeurd was. Ik was steeds bij mijn volle bewustzijn en kon me alles herinneren. We zijn bij diverse onbewuste overtuigingen gekomen. Ik heb geleerd de lat lager te leggen, hij is nu goed bereikbaar voor mij, ik ben eerder tevreden. Ik ben rustiger, probeer niet alles meer onder controle te houden. Ik vertrouw meer op de stroom van het leven, wat er ook gebeurt, ik kan het aan. Niet alles wat er in mijn leven gebeurt, is fijn maar er komen weer andere tijden. Ik kies ook bewuster, wat past bij mij en wat niet, dit is op privé en werkgebied.

En daarnaast is Lien een leuk en fijn mens om mee te praten! Dank je wel Lien, ik zal andere mensen zeker adviseren om naar jou te gaan!