wat anderen zeggen

Het verhaal van Bianca en Bente

Ze ontwikkelde anorexia, een monster had haar in bedwang

Toen mijn dochter Anorexia bleek te hebben ontwikkeld, raadde een goede vriend me Lien aan. (Want behandelklinieken hebben een wachttijd van minimaal 7 maanden!) En deze toestand was niet langer meer houdbaar. Frustraties lopen hoog op als je dochter simpelweg niet meer kan eten. Ze wilde wel, maar het lukte haar echt niet. Een monster had m’n dochter in bedwang.

Dit ziektebeeld was er langzaam in geslopen bij haar. Eerst extreem gezond eten en daar werd ze steeds beter in, tot ze alleen nog maar groenten at. Ze vond voldoening in calorieën bijhouden en streng voor haarzelf zijn, daar was ze altijd al goed in. “Gelukkig” raakte mijn dochter in paniek van de zwakte van haar lichaam. Haar benen wilden niet meer, omdat ze zo verzwakt was. Dus ze zag wel in dat ze hulp nodig had. Achteraf vertelde ze me dat er dagen waren dat ze maar 300 Kcal tot zich nam. Er was een app op haar telefoon die dat allemaal bijhield! 🙁

Een beetje sceptisch bij Lien de inzichtsessie gedaan. Lien zag snel in waar ze mijn dochter kon sturen en waar de denkfouten zaten. Na die eerste inzichtsessie zag ik dat Lien tot mijn dochter kon doordringen. Haar dingen deed laten inzien in kinderlijke eenvoud. Het opende haar ogen. Ze kon zo zelf begrijpen waar de denkfouten zaten.

De NLP technieken die Lien gebruikt hebben bij mijn dochter het tij doen keren. Ze zal nog zeker een weg te gaan hebben om het onderliggende aan te pakken. Maar ze eet weer dankzij Lien. Eerst hele kleine stapjes, maar bij elkaar heeft ze enorme stappen gezet. En dat alles met pieken en dalen maar ze is uit de levensbedreigende situatie.

Ik ben Lien erg dankbaar. Mijn dochter voelde zich niet fijn bij hypnotherapie, maar gelukkig waren de NLP gesprekken voldoende. Wij zijn Lien erg dankbaar voor haar positiviteit, haar inzet, doortastendheid en haar geduld met een moeder die radeloos was. ​