Wat anderen zeggen

Het verhaal van Laura

Zelfs met medicatie van de internist viel ik niet af

maar met behulp van Lien ben ik nu al 21 kilo kwijt

Ruim 14 maanden geleden ben ik mijn eerste traject bij Lien gestart om van mijn angstproblematiek af te komen. Nadat ik de kracht van hypnose had ervaren tijdens dit traject heb ik besloten om nog verder te gaan met de hypnotische maagband.

Ik had erg veel diëten geprobeerd en niets hielp, soms viel ik 2kg af die er dan na een paar weken weer bij zaten. Meerdere keren bij diëtisten geweest die aangaven dat ik gewoon goed en gezond at.

Ik ben zelfs bij een internist geweest die mij medicatie heeft voorgeschreven die ik iedere week moest injecteren. Hierbij kreeg ik bijna de garantie dat ik af zou gaan vallen: 5kg, en daarna blokkeerde mijn lijf weer.

Nu wist ik door mijn eerste traject met Lien dat de angstproblematiek ook erg veel invloed kon hebben op mijn lichaam. Dus ik had een beetje hoop dat er nu toch iets in werking gezet ging worden.

Na de eerste maagband sessie voelde ik duidelijk verschil ik hoeveel ik kon eten en hoe weinig cravings ik had.

De eerste weken mocht ik thuis niet wegen en had ik zelf het gevoel dat er niets gebeurde, maar telkens als ik bij Lien woog dan was er toch een paar kilo af. Toen begon ik écht vertrouwen te krijgen in het proces en vloog het eraf.

Nu na 9 maanden ben ik ruim 21kg kwijt en zit ik letterlijk en figuurlijk heel anders in mijn vel.

Ik herken mezelf weer in de spiegel en etalageruiten en ik voel me zoveel zekerder.

Het moeten/willen afvallen was altijd een struggle, maar dit proces is er eentje zonder strijd en moeite geweest.

Mijn laatste sessie gaf ik aan bang te zijn weer aan te komen. Maar door Lien haar heldere uitleg snap ik nu: ik ben nu in balans en mijn lichaam ook, opnieuw aankomen is niet nodig.

Nogmaals dankjewel! Ook voor de laatste sessie, ik voel me een stuk zekerder en twijfel ook minder over dingen merk ik! Echt fijn!