Nieuws

28 / 03 / 2024

Wat ik ook deed, het was nooit goed genoeg. De lat lag heel hoog

Ik kwam bij Lien omdat ik altijd twijfelde aan mijzelf. Wat ik ook deed, het was nooit goed genoeg, de lat lag heel hoog. Het maakte dat ik mij vaak somber en moe voelde. Aan de buitenkant waren mijn twijfels niet te zien, mensen dachten dat ik stabiel, gelukkig en energiek was.

Lees meer
28 / 03 / 2024

Hypnose heeft mij veel goeds gebracht. Er is niks engs aan

Lien heeft mij heel erg goed geholpen met het krijgen van een beter inzicht in mijzelf en kennis over hoe je geheugen omgaat met ervaringen en bij behorende emoties je die opdoet in het leven.

Lees meer
28 / 03 / 2024

De huisarts zei dat ik een sociale fobie en een paniekstoornis had

Zo’n 6,5 jaar geleden werd mij door de huisarts verteld dat ik een paniekstoornis had in combinatie met een sociale fobie. Na deze diagnose stortte mijn wereld totaal in en durfde ik niet meer naar buiten.

Lees meer
28 / 03 / 2024

Ik legde de lat steeds hoger

Ik heb Lien benaderd omdat ik met mezelf zo niet verder kon. Was met de kleinste gebeurtenissen erg emotioneel en vond mezelf niet leuk en niet mooi.

Lees meer
28 / 03 / 2024

In heb nu meer plezier en rust in mijn leven

Dank Lien, voor de leerzame en fijne periode waar ik nog vaak aan terugdenk. De sessies hebben mij bewust gemaakt van m’n patronen. Door dit inzicht krijg je de kans om dit aan te passen.

Lees meer
28 / 03 / 2024

Ik heb de controle over mijn eigen leven en grenzen teruggenomen

Na mijn laatste afspraak bij Beautiful Mind heb ik de meest onrustige nacht van mijn leven gehad. Eigenlijk val ik altijd een halve meter voor mijn kussen al in slaap en schrik wakker van de wekker de volgende ochtend. Ik wordt wakker zonder enkele herinnering van de nacht.

Lees meer