Nieuws

28 / 03 / 2024

Naast de maagband heeft het me persoonlijk ook zoveel gebracht

Het afvallen gaat goed! Het voelt als een bevrijding om te merken dat mijn lichaam al dat eten niet nodig heeft… ik heb genoeg aan mijn 3 maaltijden!

Lees meer
28 / 03 / 2024

Ik ben rustiger en accepteer mezelf meer zoals ik ben

Mijn struggle was en is nog steeds wel een beetje dat ik niet goed kan doorpakken in alles. En als ik op het punt sta te kunnen doorpakken dat ik niet over de rand kan of durf te stappen. Maar…. beetje bij beetje gaat dat steeds beter. Durf ik te gaan staan en laat ik zien dat ik het wel kan en durf. Dat geeft vertrouwen in jezelf!

Lees meer
28 / 03 / 2024

Mijn focus ligt niet meer op eten en ik heb meer rust in mijn hoofd

Wat de sessies me vooral opgeleverd hebben is rust in mijn hoofd. Wanneer ik nu thuis of ergens ben ligt mijn focus niet meer op eten. Ik maak verstandige en lekkere keuzes en kan de juiste hoeveelheid zonder problemen tot me nemen.

Lees meer
28 / 03 / 2024

Ik leef niet meer van het ene eetmoment naar het andere

Ik heb veel meer rust met betrekking tot eten. Niet van het ene eetmoment naar het andere eetmoment te leven. Ik geniet volop van het eten dat ik eet en heel bewust maak en eet, maar het is niet meer allesomvattend!

Lees meer
28 / 03 / 2024

Ik ben 9 kilo lichter én heb een heel andere verhouding met eten

Als mede organisator van de Ladiesnight XL heb ik Lien in 2018 uitgenodigd om aan dit event mee te doen. Nadat ik Lien de eerste keer aan de telefoon had gehad en zij vertelde dat ze mensen o.a. hielp om voorgoed van hun strijd met de overtollige kilo’s af te komen was mijn interesse voor mij persoonlijk zeker gewekt.

Lees meer
21 / 03 / 2024

Ik heb totaal geen honger tussen de maaltijden door. Zó bijzonder!

Wat heb ik een aantal maanden geleden een goede keus gemaakt om Lien te mailen! Ik was mezelf kwijt en zorgde alleen voor anderen. Dat ging niet goed…

Lees meer